Justin Timberlake heeft 100 nummers opgenomen voor zijn nieuwe album ‘Incredably Honest’

In een interview met Zane Lowe op Apple Music 1 vertelde de 42-jarige “Rock Your Body”-muzikant over het opnemen van 100 nummers voor zijn eerste album in zes jaar, Everything I Thought It Was.

“Ik heb lang aan dit album gewerkt en uiteindelijk had ik honderd nummers”, zei Timberlake tegen de radiopresentator, 50. “Dus het beperken ervan tot achttien was een ding.” De popster vertelde hoe ‘enthousiast’ hij is over zijn volgende project. “Ik denk dat elke kunstenaar dit waarschijnlijk zegt, maar het is mijn beste werk”, zei Timberlake.

De “Mirrors” -artiest zei dat Everything I Thought It Was “momenten heeft die ongelooflijk eerlijk zijn, maar er zit ook veel plezier op dit album.”

Timberlake legde verder uit dat de titel voortkomt uit het feit dat “sommige nummers meer introspectief zijn en sommige meer datgene zijn waarvan ik denk dat mensen mij kennen.” “Bij sommige nummers kon ik terugkijken op het verleden en een echt, niet een gebroken perspectief hebben van wat het was, omdat ze altijd zeggen … je hoort altijd dat ding over: nou ja, er is nooit enige waarheid “Er is gewoon ieders perspectief op wat er is gebeurd”, zei hij.

“Maar om er echt naar te kijken en mijn visie erop te kunnen metaboliseren en verwoorden, denk ik niet dat ik dat ooit eerder heb gedaan.” “Ik flirtte met het idee: moet ik hosten of vragen om te hosten? En toen dacht ik gewoon: ‘Nee, dit album is echt speciaal voor mij op een andere, andere manier'”, zei de tienvoudige Grammy-winnaar. Maar Timberlake “kan zich ook niet voorstellen dat ik niet in een schets of twee wordt meegesleept.” “Het is niet meer dan normaal. En ik ben er voor”, zei de vijfvoudig SNL-presentator.

error: Kopiëren mag niet!