De vloeibare eyeliner van Rihanna is langhoudend en sterk gepigmenteerd

Rihanna’s beautymerk Fenty Beauty heeft producten van uitstekende kwaliteit voor een redelijke prijs en de ‘FENTY BEAUTY BY RIHANNA’ Flyliner Longwear Liquid Eyeliner is daarop geen uitzondering.

Deze zwarte eyeliner is hoog gepigmenteerd en met één veegbeweging bereik je de perfecte, gedefinieerde zwarte lijn. Of je nu een dunne lijn of een dikkere vleugel wilt, elke eyelinerstijl is mogelijk met dit product. Het is waterbestendig, dus sneldrogend en perfect voor langdurig gebruik – vlekt niet en vervaagt niet. Het glijdt zo soepel over je ooglid en heeft een satijnen afwerking, dus het is superlicht en comfortabel.

De punt van de eyeliner is flexibel en heeft een driehoekige vorm, zodat je de gewenste vorm kunt krijgen.

Deze eyeliner heeft een reisformaat, waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen en je hem zelfs in je tas kunt gooien als je hem later op de avond wilt bijwerken. Het enige wat u hoeft te doen is schudden voordat u de eyeliner gebruikt en ziet hoe de eyeliner snel over uw ooglid glijdt. Als je een meer dramatische lijn wilt, verhoog dan de druk tijdens het aanbrengen.

Een andere tip die Fenty aanbeveelt, is om de punt van de eyeliner op je wimperlijn te stippelen om een ​​meer gedefinieerde look te creëren.

error: Kopiëren mag niet!