Privékok van de Kardashians over hun eetgewoontes

Er uitzien als de Kardashians en de Jenners? Dat hebben talloze fans van de realitysterren als doel. Dat Kim en co regelmatig aan het sporten slagen, is geen geheim, maar wat eten ze om hun ongelooflijke figuren in stand te houden?

Khristianne Uy, de vaste privékok van de familie, geeft een blik in hun regime. “Wie houdt er nu niet van gesmolten kaas?”Je druk maken over je figuur tijdens de eetfestijnen van kerst en nieuwjaar? Dat doet zelfs de Kardashian-clan niet, onthult Uy in ‘Page Six’.

“Wanneer de feestdagen aanbreken, probeert niemand van hen af te slanken.” Bovendien eten de familieleden in het dagelijkse leven ook niet als konijnen. “Ze eten gewoon pasta, kaas en brood,” klinkt het. “Maar ze zijn allemaal zo actief – met wandelingen ‘s ochtends en hun sportroutines – dat ze dat meteen goedmaken.”

Het is daarom ook niet nodig om verleidingen te weerstaan als de sterren laat op de avond – of na een nachtje drinken – nog een snack willen. Dan vragen ze trouwens bijna altijd om een croque monsieur, vertelt Khristianne. “Dat is gewoon het makkelijkste omdat het op 10 minuten klaar is. 

error: Kopiëren mag niet!