Anne Hathaway wordt gekroond tot de koningin van het stellen van persoonlijke grenzen met fans

Fans zijn verliefd geworden op de manier waarop Anne Hathaway volgens hen omging met mensen die foto’s met haar wilden in een nu virale clip. Op de beelden is te zien hoe de actrice uit een auto de straat op stapt en rechtstreeks met een groep mensen lijkt te spreken, vermoedelijk fans. De stem van Hathaway is niet te horen op de clip, maar een TikTok-poster, een dove maker die deelnam aan de Netflix-serie ‘Squid Game: The Challenge’, probeerde haar lippen te lezen als onderdeel van een serie die ze maakt met clips van beroemdheden.

“Niet bewegen, alsjeblieft. Een momentje. Blijf alsjeblieft waar je bent. Ik kom naar je toe. Is dat goed? We gaan niet aandringen. Dit is heel rustig. Heel erg bedankt”, zei Gonzalez, Hathaway’s lippen lezens.

Het is onduidelijk waar de clip van Hathaway oorspronkelijk vandaan kwam, hoewel deze eerder op 5 december naar TikTok werd geüpload door een gebruiker genaamd @scottish969, die 16 miljoen keer bekeken werd.

De krant The Independent meldde dat het werd gefilmd nadat Hathaway op 4 december de British Fashion Awards 2023 bijwoonde, waar ze in dezelfde outfit werd gefotografeerd op weg naar een afterparty, aldus Harper’s Bazaar. Hoewel de stem van Hathaway niet hoorbaar is in de clip en er in de vorige video geen sprake was van liplezen, leken commentatoren op basis van haar lichaamstaal te geloven dat de acteur grenzen stelde met de mensen om haar heen.

error: Kopiëren mag niet!