Ranveer Singh prijst Mayyank Taandon, die zijn debuut maakte bij de Indiase politie

Mayyank Taandon, die zijn debuut maakte in Rohit Shetty’s OTT-show “Indian Police Force”, kreeg lof van Ranveer Singh. De acteur noemde Mayyank de “Best Boy” en prees zijn “Smashing Debut” op Instagram.

Mayyank, die Zarar speelde in de show, uitte zijn dankbaarheid, benadrukte Ranveer als zijn oudere broer en bedankte hem voor zijn geloof in zijn werk. Rohit Shetty breidde zijn kopieeruniversum uit met zijn eerste OTT-show Indian Police Force, met namen als Sidharth Malhotra, Shilpa Shetty Kundra en Vivek Anand Oberoi in de hoofdrol.

Er was echter een nieuwe acteur die de macht van alle drie de grote namen overnam en als overwinnaar uit de strijd kwam, en dat was Mayyank Taandon die de rol van Zarar in de show speelde. En nu heeft niemand minder dan Ranveer Singh zijn werk in de show geprezen.

Op zijn Instagram-verhalen noemde Ranveer Mayyank ‘Best Boy’ en schreef ‘ Smashing Debut ‘ met vreugde-emoji. Mayyank deelde het verhaal op zijn pagina: “Als je oudere broer je werk waardeert, gaat er niets boven dat gevoel. Ik hou van je bhai, dit is jouw geloof daarbuiten. Bedankt voor het aanwakkeren van mijn vuur, het aanwakkeren van mijn vlammen en het geloven in mij.”

Niet veel mensen weten dat Mayyank al jaren als zijn assistent in Rohit Shetty-films speelt. Hij assisteerde Rohit in films als Cirkus, Golmaal Again, Dilwale, Singham Returns en Chennai Express. Mayyank begon zijn reis naar films ook als kindacteur en maakte een film genaamd Ehsaas met Suniel Shetty, geregisseerd door Mahesh Manjrekar.

error: Kopiëren mag niet!