Het resultaat na Hrithik Roshan’s 14 maanden training voor Ishq Jaisa Kuch

Het Ishq Jaisa Kuch-nummer uit de film Fighter benadrukt perfect de dansvaardigheden van Hrithik Roshan. Hoewel de chemie tussen Hrithik en Deepika Padukone onmisbaar was, stalen de goed gespierde buikspieren van de acteur ongetwijfeld de schijnwerpers. 

Onlangs hebben de makers een video achter de schermen uitgebracht waarin Hrithik zweet in de sportschool voor het perfecte lichaam dat hij heeft bereikt na 14 maanden onafgebroken hard werken en het vermijden van snoep. Door de hele video heen kunnen we zien hoe Hrithik een rigoureuze training uitvoert.

Tegen het einde geniet hij van zoete lekkernijen en merkt hij op humoristische wijze op: “Dit is de waarheid. Het heeft mijn ziel geraakt.”  Speels voegt hij eraan toe: “Santushti en Tripti. Oh mijn god. Kisi ko batana mat ye khaya maine. [Tevredenheid en tevredenheid. Oh mijn god. Vertel niemand dat ik dit heb gegeten.]”

Over Hrithik Roshan zegt choreograaf Bosco Martis: “We zeiden aanvankelijk dat Hrithik in Ishq Jaisa Kuch bloot zou gaan.  Ik denk dat hij dat soort toewijding, dat soort fitheid, dat niveau van oprechtheid zo mooi naar voren brengt. En hij wordt gewoon wat je wilt dat hij is. Hij nagelt het. Hij duwt zichzelf.”

error: Kopiëren mag niet!