Drake’s OVO Sound werkt samen met Santa Anna Label Group

Drake wil de reikwijdte van zijn OVO Sound-label uitbreiden met de aankondiging van een samenwerking met de Santa Anna Label Group van Todd Moskouitz. OVO Sound, waar Drake samen met Noah “40” Shebib, Oliver El-Khatib en Mr. Morgan toezicht op houdt, zal als onderdeel van de deal een zelfstandige labeldistributeur blijven, terwijl Santa Anna A&R, productie, financiën en boekhouding, marketing en promotie zal verzorgen en artiesten- en labeldiensten.

Drake heeft het merk OVO (wat staat voor October’s Very Own) al lang aan zijn muziek gekoppeld, die teruggaat tot zijn vroege releases in 2006. Hij richtte het onafhankelijke label officieel op in 2012 als dochteronderneming van Warner Records, waar Moskoutz co-president was en CEO van 2010 tot en met 2013, en heeft projecten uitgebracht van Majid Jordan, Dvsn en Roy Woods.

De deal komt in de nasleep van de aankondiging van het nieuwe album ‘P4’ van OVO-ondertekenaar PartyNextDoor, dat in het eerste kwartaal van 2024 zal verschijnen. “OVO ging altijd in de eerste plaats over muziek.

Samen met Drake, 40, en Oliver zijn we verheugd om samen te werken met gelijkgestemde mensen in Todd, Lee en het Santa Anna-team”, zegt de heer Morgan, president van OVO Sound.

“We zijn er sterk van overtuigd dat de combinatie van onze teams ervoor zal zorgen dat zowel onze huidige als toekomstige artiesten kunnen floreren.” “Na tien jaar is het spannend om ons te herenigen met Drake, Morgan, 40, Oliver en het OVO Sound-team om samen te werken aan nieuwe manieren om hun indrukwekkende selectie artiesten te ondersteunen”, voegt Moskouitz toe.

“Samen kijk ik ernaar uit om samen te werken met een best-in-class managementteam om kansen te ontwikkelen om hun bedrijf te helpen opschalen en hun kunstenaarschap naar nieuwe hoogten te tillen.” 

error: Kopiëren mag niet!