Saif Ali Khan korte tijd in ziekenhuis te Mumbai opgenomen

Bollywood-acteur Saif Ali Khan is opgenomen in het Kokilaben Dhirubhai Ambani Hospital en Medical Research Institute in Mumbai, naar verluidt vanwege een gebroken knie en schouder. Het nieuws over de ziekenhuisopname van Saif werd gedeeld door ANI en het incident dat tot deze verwondingen leidde, is op dit moment nog niet bekendgemaakt.

Het team van Saif heeft geen officiële verklaring over de kwestie afgegeven. Zijn vrouw, actrice Kareena Kapoor Khan, zou aan zijn zijde zijn in het ziekenhuis. Het echtpaar arriveerde op maandag 22 januari rond 8.00 uur in de medische faciliteit.

Ondanks dat ze het team van Saif hadden benaderd voor commentaar, is er geen officieel antwoord gegeven. Saif’s moeder, Sharmila Tagore, en hij verschenen onlangs in seizoen 8 van ‘Koffee With Karan’ en gaven inzicht in hun hechte band. De aflevering, gevuld met liefde en gelach, liet het publiek gecharmeerd achter terwijl ze getuige waren van een echte moeder-zoonband.

Kareena Kapoor Khan vertelde over haar relatie met Saif en zijn moeder, Sharmila Tagore: ‘Ik noem haar amma vanaf het moment dat ik Saifu ontmoette, omdat ik die oprechte band met haar voel.  Ze is zo warm en zorgzaam. Ze kijkt naar mij als een dochter.” Tijdens het optreden wierp Saif licht op zijn kijk op het huwelijk en zijn relatie met Kareena. Hij deelde: “Ik denk in termen van tijdmanagement, gezondheid, lichaamsbeweging, routine, discipline, geduld.  Fenomenale dingen.”

Het echtpaar, dat in oktober 2012 trouwde, deelt twee kinderen: Sara Ali Khan en Ibrahim Ali Khan.

De ziekenhuisopname komt na de recente vakantie van het stel in Zwitserland met hun zonen, Taimur Ali Khan en Jehangir Ali Khan, zoals gedeeld door Kareena op Instagram.

Op professioneel vlak was Saif Ali Khan voor het laatst te zien in ‘Adipurush’, een film die helaas geen impact maakte aan de kassa. Zijn volgende project is de Pan-Indiase film ‘Devara’ naast NTR Jr en Janhvi Kapoor. De makers van ‘Devara’ brachten onlangs een teaser uit, waarin NTR Jr te zien is in een meedogenloze avatar. De film, geregisseerd door Koratala Siva, heeft veel ophef veroorzaakt met zijn intense beelden en belooft een aangrijpend verhaal voor het publiek te brengen. Terwijl Saif een medische behandeling ondergaat, wachten fans en weldoeners op verdere updates over zijn gezondheid.

error: Kopiëren mag niet!