Bella Hadid betreedt haar zakentijdperk

Bella Hadid gaat haar zakentijdperk in, nadat ze een jaar vrij heeft genomen van haar modellencarrière om zich op haar gezondheid te concentreren. “De behandeling was pijnlijk, ik moet eerlijk zijn, en toen ik voor het eerst in tien jaar niet aan het werk was, besefte ik dat ik een workaholic was”, zei Hadid in haar eerste interview in een jaar tijdens een Zoom-gesprek met haar zakenpartner, Jen Batchelor, met wie ze Kin Euphorics medeoprichtte, het merk voor niet-alcoholische dranken en sterke dranken.

“Tegen het einde had ik mijn infusen ingebracht en deed ik Zoom-oproepen. Ik probeerde mezelf te pushen om weer te kunnen blijven werken, maar ik besefte dat mijn lichaam echt moest zitten en stil moest zijn”, voegde ze eraan toe, zonder in details te treden.

Op social media heeft Hadid gesproken over de behandeling van de ziekte van Lyme en chronische ziekten. Door stil te zitten heeft Hadid haar prioriteiten herschikt, zei ze. Ze let nu meer op alcoholgebruik en moedigt nu anderen aan om deel te nemen aan Dry January met Kin Euphorics.

“Er is iets zo moois aan Dry January omdat het een kans is voor mensen om 31 dagen lang zonder inhoud te zijn en het nieuwe jaar positief in te gaan, met alleen maar goede bedoelingen en energie. Het is heel belangrijk om dat voor jezelf en je psyche te kunnen doen,” zei Hadid, die Kin Euphorics “op magische wijze ontdekte omdat ze zojuist in mijn koelkast verschenen door een kleine Kin-elf”. Ze was al op een holistische reis en probeerde alternatieven te vinden voor haar medicijnen en vitamines.

“Ik herinner me dat ik het [Dry January] met Jen deed toen we net begonnen, en voor mij een paar jaar geleden was het een stuk moeilijker, maar nu is het niet alleen zoveel gemakkelijker geworden, maar ik denk er niet eens meer aan. ”, zei Hadid, die ook in het merk investeerde.

Kin Euphorics sloot zich aan bij het premiumaanbod van niet-alcoholische dranken van Target als test na het succes van het merk bij de supermarktketen Sprouts Farmers Market. Het merk was het best presterende merk in de set van Target en verkocht zijn hele voorraad. Kin Euphorics zal in maart definitief in de schappen van de grootwinkelketen verschijnen.

error: Kopiëren mag niet!