Rihanna geeft tomboy-twist aan jurk, jasje en diamanten met zwarte gordel tijdens Dior’s Haute Couture Show

Rihanna keerde terug naar Parijs voor de haute couture-show van Dior en bracht een van haar meest gepolijste zwarte looks tot nu toe met zich mee. De zangeres verscheen in een damesachtige jurk, gedragen onder een gestructureerde jas met riem. Ze gaf het geheel een tomboy-twist met een zwarte baseballpet. Ze kleedde zich aan met een diamanten halsketting, oorbellen, een Dior-tas en witte hakken.

Rihanna sprak afgelopen februari met ELLE over haar schoonheidsfilosofie. “Mijn mantra is altijd geweest en zal altijd zijn: ‘Schoonheid is er om plezier mee te hebben. Het mag nooit aanvoelen als druk of een uniform”, zei ze. “Ik hoop dat dit zo blijft, want het is een ongelooflijk vreugdevolle en bevrijdende manier van leven.”

Ze vertelde ook hoe het moederschap haar benadering van make-up heeft veranderd. Rihanna’s optreden bij de Dior-show is een van haar eerste grote optredens sinds ze haar tweede zoon, Riot, verwelkomde. ‘Moeder worden heeft de inspiratie in mijn leven alleen maar vergroot’, zei ze.

“Ik moest de balans vinden tussen een efficiënte routine die kostbare ‘ik’-tijd maximaliseert en volledige glamour, omdat ik echt geniet van dat kleurrijke creatieve proces.”

Vorige maand vertelde ze aan ELLE wat haar favoriete rode loper-looks waren en noemde ze ‘werelden’ die ze maakt. “Er zijn twee verschillende werelden die ik heb gecreëerd”, zei ze. “Eén ervan lag naakt onder de juwelen en kristallen over mij heen voor de CFDA Awards, en ik dacht: ‘Dit is het meest sexy moment. Niets dat ik ooit draag zal dit overtreffen.’ Direct daarna droeg ik voor een optreden bij de Grammy’s een volledig herenpak, en ik denk dat dat mijn hele stijl van destijds omvatte, van de ene naar de andere. Het was super authentiek voor wat ik op dat moment voelde. 

error: Kopiëren mag niet!