Shakira pleit voor terugkeer platform sneaker met deze grungy look

Dikke platformsneakers beleven weer een heerlijk moment, niet in de laatste plaats dankzij Shakira. De ‘Hips Don’t Lie’-zanger leek regelrecht uit een film uit de jaren 90 toen zij vrijdagavond met een vriend naar buiten stapte voor een met dans gevuld sushi-diner in Sexy Fish Miami.

Voor de gelegenheid koos ze voor een grungy, casual pasvorm, bestaande uit een slouchy rood T-shirt met een afbeelding van een zwart hart en bijbehorende tekst, samen met een oversized, wijde zwarte jeans, en de ster van de show: ultrahoge witte platformsneakers met een zwart detail langs de bovenkant. Shakira voegde perfecte edgy accenten toe met een dikke zilveren ketting en een zwarte tas met bolvormige, futuristische zilveren details langs het handvat. Ze rondde de look af door haar lange karamelkleurige lokken te stylen in een hoge half-up, half-down ‘do, compleet met gezichtsomkaderende ranken, en koos voor minimale, natuurlijke make-up.

Het relaxte ensemble van de Queen of Latin Music vormt een schril contrast met haar gebruikelijke nauwsluitende bombshell-looks.

Ze trad bijvoorbeeld op in vier fantastische, adembenemende outfits tijdens de 24e jaarlijkse Latin Grammy Awards in november, terwijl ze drie prijzen mee naar huis nam: Song of the Year, Pop Song of the year en Best Urban/Fusion Performance.

De zangeres trad eerst op in een nauwsluitende, doorzichtige catsuit met een blauw geometrisch patroon, en betrad later het podium in een strapless gouden jurk van Dolce & Gabbana met een afbeelding van de Maagd Maria in het midden en overal oogverblindende witte kristallen.

Ze liep over de rode loper in een asymmetrische zwartfluwelen jurk van Harris Reed met een gestructureerd gouden lijfje, uitsnijdingen aan de zijkant, een hoge beensplit en een lange sleep, en eindigde de avond met een knaller, prachtig in een gebreide smaragdgroene halterjurk  bedekt met pailletten.

error: Kopiëren mag niet!