Man in vrouwenkleding door vriend in hotel mishandeld

Het politiebureau van De Nieuwe Grond ontving donderdag 18 januari rond zes uur ‘s middags de melding, dat een vrouwspersoon zich bij Hotel Barcelona aan de Indira Gandhiweg met een kapwond bevond.

De agenten gingen naar de opgegeven locatie voor onderzoek en daar bleek dat het slachtoffer per eigen gelegenheid naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) was afgevoerd, zo meldt de politie Regio Midden.

De agenten gingen vervolgens naar het AZP en troffen daar een man gekleed in vrouwenkleding aan, die het slachtoffer bleek te zijn. Volgens de man had hij samen met zijn vriend A.E. een kamer bij Hotel Barcelona gehuurd.

Bij aankomst had hij  € 300 in zijn tas, maar bij vertrek bleek het geld plotseling te zijn verdwenen. Gezien het feit dat het tweetal de enigen in de kamer waren, confronteerde het slachtoffer zijn vriend met het ontbreken van het geld. Dat viel niet in goede aarde bij zijn vriend, die vreselijk tekeer ging. Het koppel raakte in een handgemeen, waarbij de vriend het slachtoffer enkele vuistslagen in het gelaat toebracht.

Hierdoor liep het slachtoffer een snijwond op ter hoogte van zijn linkeroog.

A.E., die ook bij de Spoedeisende Hulp was, werd aangehouden en naar het politiebureau overgebracht voor verdere afdoening.

Na afstemming met een Officier van Justitie werd A.E. in belang van het verdere onderzoek in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!