Djokovic en Sabalenka Vervolgen Succesvolle Australian Open

Novak Djokovic en Aryna Sabalenka hebben beiden hun ogen gericht op de kwartfinale van de Australian Open. Djokovic komt steeds beter in vorm en Sabalenka, die buitengewoon presteert, vernietigt haar tegenstanders op weg naar de potentiële titelverdediging. Met de uitschakeling van wereldnummer één Iga Swiatek lijkt voor Sabalenka de weg naar de finale open te liggen.

Sabalenka, gefocust en klinisch in haar spel, staat tegenover Barbora Krejcikova, die meer moeite heeft gehad om de kwartfinale te bereiken. Sabalenka voelt zich zelfs sterker dan vorig jaar, waar ze zich al overtuigend door de rondes heeft geslagen met het verlies van slechts elf wedstrijden.

Djokovic treft de Amerikaan Taylor Fritz en lijkt de blessureproblemen voorbij. Na een dominante overwinning in de vierde ronde, ziet hij kansen tegen Fritz, die hij al acht keer eerder versloeg. Zowel voor Djokovic als voor Sabalenka lijkt er weinig te staan tussen hen en het verder succes in het toernooi. Djokovic streeft naar zijn elfde Australian Open-titel, terwijl Sabalenka vastberaden is haar succes van vorig jaar te herhalen.

error: Kopiëren mag niet!