Justin Timberlake deelt preview van zijn nieuwe single ‘Selfish’

Zes jaar na de release van zijn album ‘Man in the Woods’ is Justin Timberlake (42) terug van weggeweest. Op vrijdag deelde de Amerikaanse zanger een preview van zijn nieuwe single ‘Selfish’ en dat tot grote vreugde van zijn fans.

“Ik ben nu al verslaafd”, klinkt het onder meer. In de video die de Amerikaanse zanger op Instagram gedeeld heeft, horen we alvast een heel kort stukje van het nummer. Daarnaast krijgen we ook te zien hoe Timberlake bezig was met de voorbereidingen voor een intiem optreden.

De geruchten dat Justin Timberlake van plan was om nieuwe muziek uit te brengen, circuleerden nu al een tijdje. Zo verwijderde de Amerikaanse zanger een tijdje geleden al zijn foto’s op Instagram. Daarnaast diende de advocaat van Justin Timberlake een trademark in voor de zin ‘Everything I Thought It Was’.‘

Fans van de zanger zijn alvast enthousiast over Justins nieuwe single. “Ik ben nu al verslaafd”, klinkt het onder meer op Instagram. Iemand anders schreef “prachtig nummer”. Een derde persoon liet nog de volgende reactie achter: “‘Selfish’ klinkt fantastisch en we hebben nog maar een paar seconden gehoord.”

Dat volgers van Justin Timberlake enthousiast zijn over de single is niet verwonderlijk. Het is namelijk al maar liefst zes jaar geleden dat de Amerikaanse zanger nog eens nieuwe muziek uitgebracht heeft. Zijn meest recente album ‘Man of the Woods’ dateert van 2018. In september 2023 bracht Timberlake samen met zijn NSYNC-collega’s wel nog het nummer ‘Better Place’ uit en dat voor de film ‘Trolls Band Together’.

error: Kopiëren mag niet!