Dua Lipa: “John Cena is mijn emotionele supportacteur”

Rolling Stone sprak onlangs met Dua Lipa, die in de aankomende film Argylle speelt. John Cena verschijnt ook in de film, de tweede keer dat hij in dezelfde film verschijnt met de zanger (ze verschenen ook in Barbie uit 2023 als een meerman/zeemeerminkoppel).

Dua Lipa sprak lovend over haar relatie met Cena en zei dat ze graag met hem samenwerkte. “Ik kan niets zonder hem”, grapte ze tijdens het interview. “Ik vond het heerlijk om met hem samen te werken. Ik denk dat we elkaars emotionele steunacteur zijn.”

Dua Lipa en Cena zijn ook buiten de set vrienden geworden, aangezien Cena en zijn vrouw vaste klanten zijn geworden in een Perzisch restaurant dat Lipa hen ooit had aanbevolen. “Ik krijg altijd een sms en een foto nadat ze zijn geweest”, zei ze.

In een gesprek met Sean Neumann voor PEOPLE gaf John Cena commentaar op zijn toekomst en merkte op dat hij niet veel tijd meer heeft in WWE. Hij verklaarde dat hij probeert te werken aan zijn exitstrategie. “Ik ben het afgelopen jaar 47 geworden en heb niet veel tijd meer in de WWE”, zei John Cena. “Ik denk dat het gewoon een leeftijdsvereiste is. Weet je, ik probeer erachter te komen wanneer ik dat hoofdstuk moet afsluiten”, zegt Cena over zijn professionele worstelcarrière, die voor het eerst begon in 1998.

“Ik zou niet zijn wie ik ben – professioneel of persoonlijk – zonder de WWE, en ik heb mezelf beloofd dat ik er nooit alleen maar voor mijn eigen bestwil zou zijn”, zegt hij. “Elke keer als ik optreed, wil ik alles geven aan het publiek. En ik moet toegeven dat toen ik de 45 bereikte, ik moest proberen een exitstrategie te formuleren en daar probeer ik momenteel aan te werken.

error: Kopiëren mag niet!