Rohit Shetty vertelt over zijn toekomstplannen met Shah Rukh Khan

De bekende regisseur Rohit Shetty, gevierd vanwege zijn recente OTT-debuut met de webserie ‘Indian Police Force’ met in de hoofdrol Sidharth Malhotra, deelde inzichten in zijn samenwerkingskeuzes, vooral met betrekking tot Shah Rukh Khan.

Tijdens een recent gesprek met The Lallantop werd Shetty ondervraagd over het ontbreken van samenwerkingen met Shah Rukh Khan na ‘Dilwale’ en ‘Chennai Express’.

Shetty bracht zijn perspectief tot uitdrukking en hechtte belang aan een meeslepende verhaallijn voor samenwerking, door te zeggen: “Koi achi kahani milne ke saath me, karna hai toh fir vo aesi ho k vo Chennai Express se badi ho. Het belangrijkste is: als zo’n onderwerp ooit komt, waarom zou ik het dan niet doen?”

Deze verklaring heeft voor opwinding gezorgd onder de fans, die reikhalzend uitkijken naar een mogelijke hereniging tussen de regisseur en het Bollywood-icoon. Tijdens een evenement met Pinkvilla vroeg een fan Rohit Shetty of hij tussen Shah Rukh Khan, Aamir Khan en Salman Khan moest kiezen voor zijn ‘politievers’.

Shetty’s reactie weerspiegelde zijn inclusieve benadering en zei: “Alle 3. Ek ko bhi kyu chodu main?” Toen hem werd gevraagd of er plannen waren, verzekerde hij: “Aaraam aaraam se.”

Terugkijkend op zijn succesvolle samenwerking met Shah Rukh Khan in ‘Chennai Express’, sprak Shetty de wens uit om films van vergelijkbare grootsheid te maken, door te zeggen: “Zelfs ik voel de behoefte om een ​​film als Chennai Express te maken. en groots, ik zal een nieuwe film maken.”

Met name Deepika Padukone, een sleutelfiguur in ‘Chennai Express’, zal haar debuut maken als agent in Shetty’s ‘politievers’ met ‘Singham Again’.

error: Kopiëren mag niet!