A$AP Rocky de ster van Fenty Skin Lux Balm-campagne

A$AP Rocky heeft zijn steun betuigd aan zijn baby-moeder, Rihanna, door te schitteren in de Fenty Skin Lux Balm-campagne, waarmee de positie van het duo als gecertificeerd powerkoppel wordt versterkt.

In de campagne pronkt de rapper met het nieuwste product van het huidverzorgingslabel met de tekst: “Flossy, glossy / Nah bitch, dit is geen lipgloss / Lippenbalsem in mijn handpalm / Nieuwe samenwerking met mijn baby-moeder.” De maten komen voort uit Rocky’s, door Pharrell geproduceerde single ‘RIOT (Rowdy Pipe’n)’, die vorig jaar werd uitgebracht. Bij de tekst hoort een reeks beelden waarin Rocky’s prachtig gebalsemde lippen worden getoond, die er ongetwijfeld onberispelijk uitzien dankzij Rihanna’s Fenty Skin-lippenbalsem.

Latere shots wisselen af ​​tussen Rocky’s beroemde ‘RIOT’-muziekvideo-look, waarin hij een T-shirt-bivakmuts met zilveren sieraden droeg en een contrasterende, op maat gemaakte beige overjas, gedragen met een overhemd en stropdas, terwijl hij Fenty Skin’s Lux Balm vasthield.

De Fenty Skin Lux Balm bevat Barbados-kers, vitamine E en sheaboter om droge lippen te hydrateren en te transformeren, perfect voor de komende koude maanden.

error: Kopiëren mag niet!