Hrithik Roshan prijst Vikrant Massey’s ’12th Fail’

Regisseur Vidhu Vinod Chopra maakte na vele jaren een comeback in de regie met ’12th Fail’. De film maakt sinds de release het juiste geluid, omdat hij vanaf het begin enorme lof kreeg van het publiek. De film draaide vele dagen in de bioscoop en werd een slaperhit van 2023.

Nu de film op OTT is uitgebracht, kijken meer mensen ernaar en kunnen ze niet stoppen met het prijzen van de film. Hiertoe behoren ook veel beroemdheden uit de industrie. Eerder hebben Rohit Shetty, Anurag Kashyap, Rani Mukerji, Janhvi Kapoor, Katrina Kaif en vele anderen over de film gesproken.

Nu heeft Hrithik Roshan ook een briefje geschreven waarin hij de film prees. Hij schreef: “Eindelijk gezien 12e Fail. Het is een behoorlijke masterclass in het maken van films. Bovenal werd ik geïnspireerd door het gebruik van geluid en geluidseffecten om de momenten te versterken. Briljante optredens. Meneer Chopra, wat een film! Bedankt voor de schittering. Ik ben diep geïnspireerd door deze ”

Anurag Kashyap zei ook dat de film hem geïnspireerd heeft gelaten en dat Vidhu Vinod Chopra een nieuwe maatstaf heeft gezet voor filmmakers zoals hij, die zich momenteel een beetje verloren voelen.

Ondertussen had Rani ’12 Fail’ geantwoord op de opmerking van Prithvi Konanur dat Iraanse films beter zijn dan Indiase cinema. Ze voegde eraan toe dat de Indiase cinema de beste ter wereld is. Ze zei dat als Prithvi een film wil zien die uit de basis komt, hij ’12th Fail’ moet kijken. Het is India en het toont de strijd van jongeren in India en het wordt op een briljante manier vertoond.

:Ik denk niet dat filmmaken alleen gaat over het tonen van dingen op een bepaalde manier. Ik denk dat als we het over Indiase cinema hebben, het een samensmelting is van wat we allemaal doen. In India maken we de meest uiteenlopende films. Buiten India hebben ze niet de diversiteit die India heeft.”

error: Kopiëren mag niet!