Dief van gascilinder bij woning aan Sir Winston Churchillweg op heterdaad betrapt

Agenten van het politiebureau Livorno hebben op maandag 8 januari de verdachte M.R. (52) voor een poging tot inbraak op een adres aan de Sir Winston Churchillweg in de kraag gevat.

M.R. werd diezelfde nacht op heterdaad betrapt door de 29-jarige bewoonster toen hij probeerde een gascilinder weg te nemen. Volgens de vrouw hoorde zij een geluid, nam gelijk poolshoogte en zag een man aan de achterzijde van haar terrein met een gascilinder in zijn hand weglopen. 

Zij zette direct de achtervolging in, maar de man zag kans weg te komen door in een goot te springen en via het aangrenzende bos te vluchten. De vrouw trof enkele meters verder de gestolen gascilinder aan en schakelde de politie in.

Bij aankomst van de agenten stelden zij in de directe omgeving een onderzoek in. Aan de hand van de beschrijving van zijn kleding werd de verdachte in een van de zijstraten in de directe omgeving door de politie in de boeien geslagen, waarna hij ter voorgeleiding aan een Hulpofficier van Justitie werd overgebracht naar het politiebureau. 

De verdachte M.R. is na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!