Bronnen onthullen details over breuk tussen Natalie en man Benjamin

De laatste maanden is er veel te doen rond het turbulente huwelijk tussen de Amerikaanse actrice Natalie Portman (42) en haar man Benjamin Millepied (46). Nadat Benjamin beschuldigd werd van vreemdgaan, leven de twee elk apart.

Nu onthullen bronnen dicht bij het koppel, dat Portman “zeer snel” de scheiding zal aanvragen. Natalie Portman zou nu ook officieel gaan scheiden. Dat beweren enkele bronnen dicht bij de ‘Black Swan’-actrice.

Ondanks verschillende pogingen om “het te laten werken”, zou Portman definitief een punt willen zetten achter haar huwelijk met Benjamin Millepied. Hij werd al meerdere malen beschuldigd van een affaire met een klimaatactiviste die 21 jaar jonger is. Sindsdien leven Portman en Millepied apart.

Tijdens een interview met ‘WSJ Magazine’ onthulde de actrice, dat ze al een tijdje in Parijs woont samen met haar twee kinderen. Over haar echtgenoot zweeg ze echter in alle talen. Onlangs verscheen ze ook solo op de rode loper van Golden Globes en werd ze gespot zonder trouwring.

Bronnen beweren dat ze de nodige tijd nam “om alles te verwerken” en dat ze zich klaarmaakt voor de scheiding: “Ze wil eerst zeker zijn dat haar kinderen er klaar voor zijn, maar zal dan wel snel de scheiding aanvragen”, klinkt het bij een anonieme bron aan ‘Daily Mail’.

Het koppel deelt twee kinderen, Aleph (12) en Amalia (6). “Er wordt achter de schermen volop gewerkt aan een scheiding, maar er is nog niets officieel ingediend. Ze zijn echter uit elkaar en zij woont in Parijs terwijl Benjamin in de VS blijft werken”, gaat de bron verder.

Het huwelijk tussen Natalie en Benjamin werd begin vorig jaar dooreengeschud door aantijgingen rond een affaire met de 25-jarige klimaatactiviste Camille Étienne. Het vreemdgaan werd toen onthuld door de Franse outlet ‘Voici’. Volgens ‘People Magazine’ deed Benjamin er nog alles aan om “zijn gezin bij elkaar te houden”, maar tevergeefs. De twee zijn ondertussen meer dan elf jaar getrouwd.

error: Kopiëren mag niet!