Nawazuddin Siddiqui herenigde zich oudejaarsavond met vrouw Aaliya en kinderen in Dubai 

De gespannen relatie van Nawazuddin Siddiqui en vrouw Aaliya kwam in 2023 in de schijnwerpers, toen het stel hun eigen weg ging. Afgelopen oudejaarsavond lijkt echter een eigen wending te hebben gekregen.

Aaliya woont in Dubai met hun kinderen Shora en Yani, en het trio werd vergezeld door Nawazuddin om een ​​veelbelovend 2024 te verwelkomen. “Nawaz en ik vierden voor het eerst in zoveel jaren Nieuwjaar. We hebben nog nooit samen echt een nieuwjaar verwelkomd, dus dit was maar goed ook. De kinderen waren erg blij. Nawaz nam ons mee naar een prachtig restaurant in Dubai, waar we het vierden met de kinderen. Het was heel erg leuk. Ik zag een kant van Nawaz die ik in zoveel jaren nog nooit had gezien. Dus ik voelde me heel goed”, vertelt Aaliya.

De kinderen studeren allebei in Dubai en de enthousiaste ouders hebben zelfs een plan uitgewerkt voor hun 14-jarige dochter. Aaliya onthult: “Shora heeft veel interesse in acteren en doet ook aan theater. We zijn van plan haar in te schrijven voor een cursus in Londen, waarna ze naar Los Angeles gaat. Ik denk dat we haar na anderhalf jaar eindelijk naar LA zullen verhuizen. Het is maar goed dat ze in de voetsporen van haar vader wil treden.”

Het echtpaar laat het verleden achter zich en is voorlopig herenigd voor de verbetering van hun kinderen. “Het verleden was een heel donkere tijd. We hebben veel problemen gehad in ons leven, maar nu bevinden we ons in een goede fase. Door de kinderen hebben we ons allebei aan elkaar overgegeven. Wat er nu ook gebeurt, we hebben besloten niet te vechten en zullen alle problemen zelf oplossen. Eerlijk gezegd wilde niemand van ons vechten, maar door de omstandigheden waren er problemen. Nu denken wij alleen maar aan de kinderen en zullen als ouders er alles aan doen om ze gelukkig te houden. Daarom hebben we na vele jaren zelfs samen het nieuwe jaar gevierd”, besluit Aaliya.

error: Kopiëren mag niet!