Jennifer Lopez nieuw lied met huwelijksthema 

Jennifer Lopez is klaar om kunst te maken van eerder verdriet. Haar debuutsingle van haar negende album, getiteld ‘Can’t Get Enough’, gaat woensdag 10 januari in première. “Ik heb mijn nieuwe single, van mijn nieuwe album en mijn nieuwe film”, vertelde Lopez op het Golden Globes-tapijt aan Variety’s senior cultuur- en evenementenredacteur Marc Malkin.

“Woensdag is eigenlijk een heel grote dag, 22 jaar in de maak.” Daar om haar Globe-genomineerde echtgenoot Ben Affleck te ondersteunen, pauzeerde J.Lo om haar eerste studioalbum sinds 2014 en de aankomende, met bruiloft gevulde videoclip te teenen die de debuutsingle zal begeleiden.

Jennifer Lopez and Ben Affleck at the 81st Golden Globe Awards held at the Beverly Hilton Hotel on January 7, 2024 in Beverly Hills, California. (Photo by Earl Gibson III/Golden Globes 2024/Golden Globes 2024 via Getty Images) 81st Golden Globe Awards – Arrivals

“Ik denk dat het sommige mensen misschien zal verbazen. Het is absoluut een soort metaverhaal over de reis die nodig is om van liefdesverdriet terug te keren naar liefde … Ik ben een beetje een expert, zou je in een echte manier kunnen zeggen. Niet zozeer over het huwelijk, maar over bruiloften, ‘zei Lopez, terwijl ze de draak stak met het feit dat ze vier keer getrouwd is geweest. “Nogmaals, ik neem mezelf niet al te serieus. Ik denk dat het leven een gekke reis is waarbij je valt en weer opstaat, en je blijft proberen en je nooit opgeeft.” “Ik denk dat het sommige mensen misschien zal verbazen. Het is absoluut een soort metaverhaal over de reis die nodig is om van liefdesverdriet terug te keren naar liefde Ik ben een beetje een expert, zou je in een echte manier kunnen zeggen. Niet zozeer over het huwelijk, maar over bruiloften, ‘zei Lopez, terwijl ze de draak stak met het feit dat ze vier keer getrouwd is geweest.

Wat vindt haar huidige echtgenoot van de video? “Hij ziet mij als een kunstenaar. Hij weet dat ik mezelf ga uiten. Hij is mijn grootste fan en mijn grootste supporter, net als ik van hem, en ik ben zo blij dat ik hier vanavond kan zijn, omdat hij genomineerd is.”

Lopez zal de hoofdrol spelen in een speelfilmbewerking van de Broadway-musical ‘Kiss of the Spider Woman’ uit 1993, geschreven en geregisseerd door ‘Dreamgirls’-filmmaker Bill Condon. De musical speelt zich af in een Argentijnse gevangenis in 1981 en volgt een fantasievrouw genaamd Aurora, bedacht door Luis Molina, een homoseksuele etaleur die een gevangenisstraf van acht jaar uitzit omdat ze een minderjarige zou hebben corrupt. Om het hoofd te bieden aan de verschrikkingen van de gevangenis, stelt Molina zich films voor met Aurora in de hoofdrol als een klassieke diva op het witte doek.

Een van de films gaat over een spinnenvrouw die haar prooi met kussen doodt. Molina ontmoet dan de marxist Valentin Arregui Paz in zijn cel, en de twee vormen een onwaarschijnlijke band. Condon heeft aan verschillende van de meest prominente filmmusicals uit deze eeuw gewerkt, waaronder ‘Chicago’ uit 2002, ‘Dreamgirls’ uit 2006, ‘Beauty and the Beast’ uit 2017 en ‘The Greatest Showman’. Zijn andere credits zijn onder meer ‘The Twilight Saga: Breaking Dawn’ en de thriller ‘The Good Liar’ uit 2019. Hij verdiende een Oscar voor zijn scenario voor zijn film ‘Gods and Monsters’ uit 1998.

error: Kopiëren mag niet!