Maak kennis met de cheerleaders van Ranbir Kapoor tijdens Animal Success Bash

Ranbir’s Animal co-sterren Triptii Dimri Rashmika Mandanna, Anil Kapoor, Bobby Deol en anderen werden ook zaterdagavond gespot op een feest om het enorme succes van de film aan de kassa te vieren.

Op het succesfeest was de plus van Ranbir Kapoor zijn vrouw, Alia Bhatt, ook aanwezig. Het duo zag er verrukkelijk uit toen ze op hun best op de rode loper stapten. Terwijl Alia Bhatt voor die avond een prachtige blauwe jurk aantrok, complementeerde haar man Ranbir haar in een zwart pak. Het echtpaar glimlachte terwijl ze poseerde voor foto’s. 

Tot de cheerleaders van Ranbir behoorden ook zijn moeder Neetu Kapoor en schoonvader Mahesh Bhatt, die ook poseerden met het beroemde paar.

Ranbir Kapoor begroette Rashmika op de rode loper. Rashmika, die de rol speelde van Geetanjali, de vrouw van Ranbir in de film, zag er prachtig uit in een zwarte jurk. Ook Triptii Dimri was in het zwart gekleed, wiens vertolking van Zoya in Animal haar een grote fan opleverde in navolging van Animal Kapoor en Bobby Deol, die de antagonist speelde, werd ook opgemerkt tijdens de succesfeest.

Ervaren acteurs als Prem Chopra en Suresh Oberoi, die ook in de film te zien zijn in bijrollen, woonden ook het succesfeest bij. Suresh Oberoi werd vergezeld door zijn zoon Vivek Oberoi.

Glamour toevoegend aan de avond waren ook actrices Vidya Balan, Radhika Madan, Tamannaah, Rasha Thadani, Rakul Preet Singh, celebkoppel Riteish Deshmukh en Genelaia D’Souza.

De Sandeep Reddy Vanga-regisseur Animal ontpopte zich als een van de grootste blockbusters van 2023. Animal draait om de moeizame vader-zoonrelatie. Ranbir Kapoor speelde de rol van Rannvijay Singh, die wraak neemt nadat er een moordaanslag op zijn vader heeft plaatsgevonden, gespeeld door Anil Kapoor. De film bracht begin bijna ₹ 550 crore op aan de binnenlandse kassa.

error: Kopiëren mag niet!