Joe Jonas gezien op luchthaven in Mexico met model Stormi Bree 

De Jonas Brothers-zanger vierde nieuwjaar met de broers Kevin en Nick en hun families voordat hij naar Aspen vertrok, waar hij werd gespot terwijl hij aan het dineren was. Joe Jonas gaat met een jetsetting het nieuwe jaar in. Na het inluiden van 2024 in Mexico werd de Jonas Brothers-zanger, 34, woensdag gefotografeerd toen hij aan boord van een privéjet ging in Los Cabos met een groep waaronder model Stormi Bree.

Jonas droeg een zwarte hoodie en een rode baseballpet, terwijl Bree, 33, een zwarte trui en een beige tas droeg. Het paar werd later gespot met een groep vrienden in Casa Tua, een Italiaans restaurant in Aspen, Colorado, op een foto geplaatst door DeuxMoi.

Bree (née Stormi Henley) is een model en voormalig miaa (ze is ook moeder van de 6-jarige dochter Gravity met ex Lucky Blue Smith).

Jonas was zondagavond in Mexico voor een privéoptreden met zijn broers Nick en Kevin, en het trio kwam ook langs om bij CNN te zingen tijdens de oudejaarsuitzending van presentatoren Anderson Cooper en Andy Cohen.

Zijn recente uitstapjes komen maanden nadat hij in september de scheiding aanvroeg van actrice Sophie Turner na vier jaar huwelijk. Het paar heeft sindsdien een tijdelijke voogdijovereenkomst bereikt over hun dochters Willa, 3, en Delphine, 18 maanden, waardoor Turner de voogdij over de meisjes kreeg voor zowel Kerstmis als Oudejaarsavond.

De Game of Thrones-actrice, 27, wordt sinds november in verband gebracht met de Britse aristocraat Peregrine Pearson, 29, toen ze zoenend werden gefotografeerd in Parijs.

Ondertussen vertelden de ouders van de Jonas Brothers, Kevin Sr. en Denise, eerder aan PEOPLE over de vakantieplannen van het gezin, en onthulden dat ze Kerstmis vroeg zouden vieren om allemaal samen te kunnen zijn. ‘[De Jonas Brothers] zijn aanwezig tot kerstavond,’ zei Denise. “We hebben onze timing voor het vieren van Kerstmis enigszins moeten herschikken. We vieren het begin dit jaar, maar we zullen allemaal weer samen zijn. Dan nemen we mijn moeder mee, wat leuk is. Ze woont alleen in Texas en is de enige nog levende overgrootmoeder [aan mijn kant van de familie]. Het is dus alsof zij de matriarch is.”

error: Kopiëren mag niet!