Selena Gomez schittert met trendy metallic zilveren laarzen en met vriend Benny Blanco 

Selena Gomez was woensdag bij een wedstrijd van Los Angeles Lakers en Miami Heat in Los Angeles, samen met haar vriend Benny Blanco. De Miami Heat wonnen van de Lakers met 110 tegen 96.

De laarsjes boden het ensemble van Gomez een vleugje glamour. Metallic stijlen werden in 2023 enorm populair. Zilver en goud, favorieten van topsterren als Beyonce en Taylor Swift, lijken in te zijn. Oogverblindende metallics kunnen elk ensemble een sprankelend tintje geven, waardoor het silhouet verder wordt gediversifieerd.

Op een meer casual manier trok Blanco een paar spierwitte Tokio-klompen van Birkenstock aan, voorzien van dikke kurken zolen en gespsluitingen. De ster van ‘Only Murders in the Building’ was gekleed in een lang zwart lakleren jack met contrasterende witte biezen. De oversized bovenkleding ging vergezeld van een wijde zwarte broek met knevelsluitingen waardoor Gomez haar broek taps toe kon laten lopen.

Om haar look af te ronden, droeg de hitmaker een verscheidenheid aan gouden sieraden. Als het om de schoenstijl van Gomez gaat, draagt ​​de ster vaak basisparen op en buiten de rode loper.

De zangeres draagt ​​regelmatig metallic sandalen en neutrale pumps met spitse neus voor evenementen van topmerken, waaronder Gianvito Rossi, Prada en Christian Louboutin. Wanneer ze buiten dienst is, bevatten haar outfits casual stijlen zoals Puma-sneakers, Charles & Keith-loafers en Ugg-pantoffels. Gomez heeft door de jaren heen ook haar aanwezigheid in de mode-industrie vergroot als campagnester en merkambassadeur voor Coach, Puma en Louis Vuitton.

error: Kopiëren mag niet!