Zanger Jimmy Curtis heeft zijn nieuwste hit ‘Plenty (more)’ uitgebracht

De 23-jarige Artiest Jimmy Curtis, afkomstig uit Amsterdam, ook wel bekend als Platinum Plug van de producties voor onder andere Youngboss Bakaaboi, Koyeba, Jerra Nelo, Adika en Damaru, reist met zijn Afro/Amapiano sound langs vele landen in Europa. Zo hebben landen als Spanje, Luxemburg, Engeland en Portugal in 2023 mogen genieten van zijn muziek.

Zijn unieke stijl en zijn sterke muzikale expressie maken indruk op velen. Met zijn laatste release ‘Plenty (more)’ die de muziekscène heeft opgeschud, wordt Jimmy Curtis genoemd als een naam om in de gaten te houden. Ondanks dat hij nog niet volledig is doorgebroken, is hij er klaar voor om zijn stempel in de scène te drukken.

‘Plenty (more)’ is geschreven en geproduceerd door Curtis en de clip is opgenomen in Suriname met Michelle Tjie-A-Njiem van Candid Studios als Creative Director. Met de beelden die het mooie van Suriname tonen, in combinatie met de melodieën, zware ‘log’ drums en de baseline, is deze release een kwalitatief project dat zorgt voor een aangename ervaring voor de luisteraar. Jimmy bedankt al zijn fans en wenst een ieder een gelukkig en muzikaal jaar toe.

(Rahana N.) 

error: Kopiëren mag niet!