Kareena en Saif worden eigenaren van Kolkata-team in Indian Street Premier League

Bollywood-actrice Kareena Kapoor Khan en haar echtgenoot Saif Ali Khan zijn woensdag onthuld als de eigenaren van het laatste team van Kolkata in de Indian Street Premier League (ISPL). Kareena deelde het opwindende nieuws op haar Instagram-account en herinnerde fans eraan dat cricket een integraal onderdeel van hun gezin is. Kolkata is het zesde en laatste team in de opstelling van de game, waartoe ook andere steden zoals Srinagar, Mumbai, Bengaluru, Hyderabad en Chennai behoren.

Kareena schreef op haar Instagram: “Cricket, een traditie die we koesteren, een liefde die we delen…het zit tenslotte in de familie! Zo blij om onze eigendom van Team Kolkata in de Indian Street Premier League aan te kondigen! Het is een fantastische kans voor jonge, aspirant-cricketspelers en we kunnen niet gelukkiger zijn om deel uit te maken van deze ervaring! Speel om te winnen met Team Kolkata!”

De actrice verwees naar Saifs overleden vader Mansoor Ali Khan Pataudi, de voormalige aanvoerder van het Indiase cricketteam en een populaire sportpersoonlijkheid. ISPL heeft een met sterren bezaaide line-up van teameigenaren.

Terwijl acteur Akshay Kumar eigenaar is van het Srinagar-team, is het Mumbai-team eigendom van superster Amitabh Bachchan, terwijl Bengaluru eigendom is van Hrithik Roshan en Chennai en Hyderabad van respectievelijk de zuidelijke sterren Suriya en Ram Charan.

ISPL is India’s eerste T10-crickettoernooi met tennisballen dat in een stadion wordt gespeeld en 19 wedstrijden zal omvatten. De ISPL zal plaatsvinden van 2 tot 9 maart in Mumbai. Kareena en Saif zijn weer in de werkmodus nadat ze Kerstmis en Nieuwjaar hebben gevierd in het Pataudi-paleis en later in Zwitserland.

error: Kopiëren mag niet!