Johnny Depp wist van vreemdgaan Amber Heard

Johnny Depp en Amber Heard vormden enige tijd een van de powerkoppels van Hollywood, maar dit kwam tot een lelijk einde. De Aquaman-actrice beschuldigde de Pirates of the Caribbean-acteur van huiselijk geweld, waardoor een lange rechtszaak startte.

Depp was lange tijd niet meer welkom in de filmwereld en verloor zowat al zijn rollen. Zo werd hij in de Fantastic Beasts-franchise vervangen door Mads Mikkelsen en Disney wilde ook niet met hem doorgaan als Jack Sparrow.

Toch kwam de acteur uiteindelijk als winnaar uit de bus. Het verhaal van Heard leek niet te kloppen, waardoor Depp werd vrijgesproken. Tijdens de rechtszaak werd zelfs duidelijk dat de acteur meer het slachtoffer was dan andersom.

Nu blijkt dat Depp ook wist dat zijn voormalige vrouw achter zijn rug om vreemdging. Er ging een gerucht rond dat Heard ‘een relatie’ zou hebben met Suicide Squad-actrice Cara Delevingne. Er verscheen een artikel op het internet dat Depp ‘langzaam aan het doordraaien was’ toen hij nog met Heard was. Zo stond er in het artikel: “Amber is behoorlijk ‘close’ met Cara en dit nam alleen maar toe. Dit was een van de redenen waarom Johnny begon te twijfelen over hun huwelijk. Amber en Cara waren altijd samen aan het feesten en verbogen niet echt dat ze flink met elkaar aan het flirten waren.”

Amber heeft al vaker laten weten biseksueel te zijn. Toen Johnny bezig was met de opnames van ‘Alice Through the Looking Glass’ had hij veel slaap en rust nodig, maar Amber en Cara hadden daar maar weinig respect voor.”

Blijkbaar begon dit Depp zo te ergeren dat hij op de hoogte gebracht wilde worden wanneer Heard naar huis zou komen, zodat hij ergens anders zou kunnen gaan rusten. Na hun scheiding deed weer een nieuw gerucht de ronde, dat Heard, Delevingne en Elon Musk een ’threesome’ gehad zouden hebben. Laatstgenoemde heeft dit altijd ontkend.

error: Kopiëren mag niet!