Stichting Social Caring Organization Suriname hielp ook dit jaar sociaal zwakkeren

Ook dit jaar kan de Stichting Social Caring Organization Suriname terugblikken op een succesvol Jaarafsluiting Pakketten Project. Het team bestaande uit jonge Surinamers heeft met man en macht gewerkt om hun doel te behalen, en heeft 100 jaarafsluiting pakketten mogen samenstellen en distribueren aan hulpbehoeftigen.

Prijsstijgingen zijn ook van invloed geweest bij samenstellen pakket

In een interview met de redactie van Dagblad Suriname heeft de voorzitter van de Stichting Social Caring Organization Suriname, Regillio Karijoredjo gezegd wat het doel van dit project is geweest: ”We hebben met dit project 100 behoeftige huishoudens willen voorzien van een pakket waarmee zij dit jaar feestelijk ondanks de economische situatie kunnen afsluiten.”

“Door de wezenlijke bijdrage van diverse bedrijven, instanties en burgers is het ons gelukt om de pakketten samen te stellen, ondanks de hoge kosten. De pakketten hebben dit jaar veel meer gekost dan de normale begroting.”

Het pakket bestond uit onder andere rijst, olie, blom, boter, pindakaas, chocoladepasta, gele erwten, zout, suiker, bruine bonen, doperwten, sardien, havermoutpap, thee, uien, aardappelen en stroop. 

Boodschap naar de samenleving

De voorzitter geeft afsluitend aan hoe dankbaar de stichting de gemeenschap is en zegt het volgende:

“Uw bijdrage was ook dit jaar zeer cruciaal bij het samenstellen van de pakketten, wij hopen in het vervolg te mogen blijven rekenen op uw volle ondersteuning zodat we ons medemens in nood kunnen blijven helpen. Moge wij deze gelegenheid ook aangrijpen om u in alle opzichten veel heil, zegen, gezondheid en voorspoed te wensen voor het jaar 2024. Laat vooral de warmte en geluk het gehele jaar in uw harten gloeien. Fijne feestdagen en de beste wensen voor het nieuwe jaar.” 

error: Kopiëren mag niet!