Vicky Kaushal sluit 2023 af met filmen van grootste actiescène uit zijn carrière 

Vicky Kaushal die onlangs nog te zien was in ‘Sam Bahadur’ vindt zichzelf voor zijn volgende film weer helemaal opnieuw uit.  Het publiek straalde veel liefde op hem uit en vond dat hij heel goed Sam Maneckshaw kon vertolken.

Nu is Vicky in ‘Chhava’ terechtgekomen, dat is gemaakt over het leven van Chhatrapati Sambhaji Maharaj. De film is geregisseerd door Laxman Utekar met wie Vicky opnieuw samenwerkt na ‘Zara Hatke Zara Bachke’.

Vicky heeft nu enkele BTS-foto’s met Laxman gedeeld en onthuld dat het vandaag zijn laatste werkdag van het jaar is en dat hij 2023 afsluit met de grootste actiescène uit zijn carrière.

Vicky schreef: “Laatste dag op de set voor dit jaar. Het jaar afsluiten met het voltooien van de grootste actiescène uit mijn carrière tot nu toe. 2023, je was echt bevredigend… Je liep hongeriger dan ooit tevoren 2024 binnen!” 

Vicky is te zien in een casual zwart T-shirt met denim op deze BTS-foto. De acteur heeft zijn haar en baard laten groeien om bij de rol van Sambhaji Maharaj te passen.

Vicky had drie filmreleases in 2023. Hoewel hij veel liefde kreeg voor ‘Zara Hatke Zara Bachke’ en ‘Sam Bahadur’, was ‘The Great Indian Family’ een gemiddeld tarief. Maar zelfs deze film was geliefd bij een deel van het publiek toen hij op OTT werd uitgebracht.  Het zag Vicky naast Manushi Chillar en was zijn eerste keer als held van Yash Raj Movies.

‘The Great Indian Family’ werd geregisseerd door Vijay Krishna Acharya. Ondertussen is ‘Chhava’ Vicky’s grootste release voor volgend jaar en ziet hij hem tegenover Rashmika Mandanna.

error: Kopiëren mag niet!