Sajid Khan zegt ‘Main Zinda Hoon’ geeft opheldering 

Regisseur Sajid Khan gaf donderdag 28 december een videoverklaring af om duidelijk te maken dat hij nog leeft. Dit komt een dag na de dood van acteur Sajid Khan, die de jongere versie van Sunil Dutt’s Birju speelde in de superhitfilm Mother India.

Na de dood van de acteur verwarden sommige mensen hem met regisseur Sajid. In de videoverklaring die de Housefull-regisseur op zijn Instagram-account deelde, verklaarde hij dat hij nog leeft en onthulde hij dat de overleden acteur twintig jaar ouder was dan hij.

“Mother India-film uitgebracht in 1957, en de kindacteur die de jongere versie van Sunil Dutt speelde was Sajid Khan. Hij werd geboren in 1951, ik werd twintig jaar daarna geboren. Hij is overleden, maar sommige onverantwoordelijke mediamensen hebben mijn foto bij het nieuws gebruikt”, zei Sajid in het Hindi.

De filmmaker vertelde verder dat veel mensen hem berichten hebben gestuurd en gebeld om te controleren of hij nog leeft of niet. Regisseur Sajid Khan is de broer van Farah Khan. Hij regisseerde verschillende films, waaronder Heyy Babyy, Housefull, Housefull 2, Himmatwala en Humshakals. Hij werd voor het laatst gezien in Bigg Boss 16.

error: Kopiëren mag niet!