Lady Gaga en Christina Aguilera hebben een vete door hun vergelijkbare stijl 

Lady Gaga en Christina Aguilera schijnen elkaar niet uit te kunnen staan. Die vete lijkt ontstaan te zijn in de begintijd van Lady Gaga – en de pers had er groot schuld aan.

In 2008 bracht Christina Aguilera een Keeps Gettin Beter – A Decade of Hits uit. Ze was toen al een gevestigde ster. In hetzelfde jaar kwam echter het debuutalbum The Fame van Lady Gaga op de markt. Prompt startte de media met het vergelijken van de zangeressen. Heel vreemd was het ook niet: beiden waren platinablond, droegen opvallende make-up en kleding en kunnen waanzinnig goed zingen.

Toch vond Christina het vermoeiend, zeker als zij te horen kreeg dat zij de ‘copycat’ was. Ze zei dan ook: “Ik weet niet precies wie deze persoon is. Ik weet niet of het om een man of een vrouw gaat. Daar ben ik niet zeker van. Ik breng niet veel tijd door op het internet. Ik leef een beetje onder een steen, moet ik zeggen.”

De heisa die die belediging teweeg bracht, deerde Lady Gaga niet. Ze zei tegen Daily Mail hier: “Ik vind het niet erg. Ze is een grote ster en die vergelijking is prima. Kennelijk blijf ik na 8 maanden werk al bij anderen hangen.”

In het bovenstaand Instagram-bericht van Lady Gaga lijkt zij opvallend veel op Christina. Heel vreemd is het niet dat ze elkaars dubbelganger worden gevonden. Lady Gaga blijkt ook een groot acteertalent en mensen kunnen niet wachten haar in de nieuwe Joker te kunnen zien.

error: Kopiëren mag niet!