De verfijnde glaswerkopslag van Kendall Jenner tilt haar luxueuze thuisbar naar een hoger niveau

De open planken en de socialite zorgen voor een unieke openheid en stijl in haar thuisbar. Goed glaswerk kan een grote impact hebben in een thuisbar. Bij het ontwerpen van een barruimte denk je misschien aan kleuren, de opslag van sterke drank en materialen, maar glaswerk voelt als een bijzaak.

De thuisbar van Kendall Jenner zet deze opstelling op zijn kop door haar brillen, coupes en fluiten brutaal tentoon te stellen voor een uiterst verfijnd, glanzend effect. De bar van het supermodel is voorzien van zwarte open planken met aan de achterkant zwart en wit marmer, passend bij het oppervlak van de bar.

Het glaswerk van Kendall tegen het marmer brengt een unieke glans en luxueuze sfeer in haar ruimte. Het ontwerp van de thuisbar van Kendall viert de prachtige eenvoud van haar glaswerk. Jennifer Ebert, digitale redacteur bij Homes & Gardens, zegt: ‘Open rekken zijn een geweldige optie voor een thuisbar. In de ruimte van Kendall zien de marmeren achterwand en zwarte planken er strak en luxueus uit. Als alle soorten glaswerk op deze planken staan, wordt het verfijnde gevoel van de ruimte alleen maar versterkt, waardoor het een verheven, ouderwetse charme krijgt.’

Jen is de redactrice (digitaal) van Homes & Gardens. Voordat ze aan deze functie begon, had ze verschillende interieurontwerpcursussen gevolgd aan de KLC Design School, en werkte ze als interieurschrijver voor Ideal Home, LivingEtc, 25 Beautiful Homes en Country Homes & Interiors.

Over het onderwerp cocktailglazen zegt John Cutts, glasexpert en oprichter van MeandMyGlass: ‘Thuisbars zien er geweldig uit als er wat bargerei tentoongesteld staat. Het tentoonstellen van bijvoorbeeld glazen, drankjes en cocktailsets kan bijdragen aan de sfeer in de ruimte.’ De bril van Kendall herinnert ons eraan dat dit een ruimte is voor gezelligheid, ontspanning en vermaak.

error: Kopiëren mag niet!