Bianca Censori heeft ons allemaal gezegend met een kerstwonder

De Yeezy-architect werd op Eerste Kerstdag kort opgemerkt in Los Angeles, en hoewel het grootste deel van haar outfit verborgen is door een omringende menigte, is de ster van de show – oftewel haar nieuwste, bizarre modeaccessoire – visueel luid en duidelijk. Het leek erop dat ze op weg was naar de Lakers-Celtics-wedstrijd, toen iemand een foto maakte waarop Censori te zien is in de rij, gekleed in een zwart leren jasje en een extra grote, paars getinte hoed van harig materiaal die haar hoofd inslikte en haar identiteit verhulde door haar te bedekken. haar ogen.

Ye was op dat moment niet aanwezig, maar woonde wel de wedstrijd bij en arriveerde in een leren jas en een paars sweatshirt over zijn hoofd.

Hoewel we niet kunnen zeggen of ze vasthield aan haar oude, betrouwbare look van nauwelijks doorzichtige outfits onder haar jas, blijft ze door haar reeks ongebruikelijke, opvallende accessoires fietsen.

Voordat ze naar de Verenigde Staten terugkeerde, werd Censori in Dubai gespot terwijl ze met een gigantisch blauw knuffeldier in een strapless microjurk rondsjouwde, en met een opgezette hert tijdens een bezoek aan een pop-upwinkel, waar ze koos voor een bruine microjurk.

En laten we de keer niet vergeten dat ze een sierkussen door Florence droeg, mogelijk om het meest onfatsoenlijke deel van haar doorzichtige, vleeskleurige panty en een bijpassende crop te verbergen, noch de keer dat ze een schijnbaar lege zwarte tas over haar borst drapeerde.

Eerder dit jaar uitten bewoners naar verluidt hun minachting over haar gebrek aan decorum, waarbij sommigen ervan uitgingen dat de lokale autoriteiten haar hadden moeten verdoezelen – vooral nadat een formeel onderzoek was gestart nadat het echtpaar was uitgesloten van een watertaxibedrijf vanwege hun zogenaamd ongepaste gedrag. Onze enige vraag is: wat heeft ze nog meer achter in haar kast verborgen, en wanneer zal het zijn debuut maken?

error: Kopiëren mag niet!