Magical Forest of Lights: 12 days of Christmas trekt bezoekers aan 

Een van de activiteiten gedurende de feestdagen was het druk bezochte “12 Days of Christmas: the magical forest of lights” in de bloementuin aan de Cultuurtuinlaan van 20 tot en met 26 december, georganiseerd door Showblizz Events. 

Bezoekers konden van 6 uur tot 11 uur in de avond genieten van het schitterend park dat op een creatieve manier omgetoverd was tot een kerstpark, met een Santas workshop, Rudolph stage, magical forest en nog veel meer. Verder was er ook nog gelegenheid tot het kopen van etenswaren. 

Ondanks de regen en het slechte weer trokken velen zich naar het park toe. Echter vanwege de zware regen op 24 december, besloot de organisatie het park voor die avond af te sluiten en waren de kaarten van de dag geldig voor 25 of 26 december. 

Hoewel sommige gelukkigen de gelegenheid hadden om het park te verkennen, waren er helaas anderen die hier niet van konden genieten. Een van de struikelblokken bleek de toegangsprijs te zijn, vastgesteld op SRD 250 per persoon. Dit bedrag kan snel oplopen tot SRD 1.000 voor een doorsnee gezin van vier personen, en dat is alleen nog maar voor een avondje uit, zonder rekening te houden met andere bijkomende kosten. Deze prijsstelling lijkt voor velen een obstakel te vormen voor een gezellige familierecreatie in het park.

SD

error: Kopiëren mag niet!