Deepika Padukone in Sabyasachi-sari is modedroom die uitkomt

In de modewereld is Deepika Padukone de Bollywood-naam die oppermachtig is. Of ze nu over de internationale rode loper loopt of gewoon een filmevenement bijwoont, Deepika laat een spoor van mode-inspiratie achter, dat een koninklijk moodboard vormt.

Dus toen ze Umang 2023 in de klatergoudstad bijwoonde, hoe kon ze dan niet haar kroon van mode-koningin dragen? Deepika liep over de rode loper gedrapeerd in een pauwblauwe Benarasi-sari, afkomstig uit de schappen van haar favoriete ontwerper Sabyasachi. De rijke blauw getinte zes yards verwelkomden het vleugje contrast door het majestueuze gouden, ingewikkelde bloemendraadwerk. Een sari met een algeheel ontwerp heeft nauwelijks een uitgebreide rand nodig, maar het is tenslotte Sabyasachi waar we het over hebben. De brede randen van de sari vertoonden zelfs gedetailleerde bloempatronen.

Wat Deepika verbluffend koninklijk maakte, was een blouse met een gesloten halslijn en volle mouwen met knoopdetails.

De actrice maakte haar look compleet met een even zware Kundan-gouden set met bijpassende studs. Ze rondde het geheel af door haar haar in een slank, laag knotje met een scheiding in het midden vast te binden.

De finishing touch was de minimale glamour van Deepika, met onder meer neutraal getinte smokey eyes, nuderoze lippen en borstelige wenkbrauwen. Deepika Padukone in een sari is een modedroom die uitkomt.

De actrice sierde het Bridal Couture-evenement van Manish Malhotra in een wit laken dat tijdloze mode-vibes uitstraalde. Haar semi-transparante zes meter was voorzien van elegante ruches. De verfraaide blouse met halterhals voegde een moderne twist toe met het ontwerp zonder rug. Met gedurfde scharlakenrode lippen, een chique knotkapsel en een stralende, bedauwde glamourlook maakte de actrice moeiteloos een blijvend fashionstatement.

error: Kopiëren mag niet!