Meisje (20) en zoontje op gruwelijke wijze vermoord in pension te Livorno – Verdachte opgepakt

De 20-jarige K.C. en haar zoontje zijn maandag 25 december op gruwelijke wijze in een pension op een adres in het ressort Livorno vermoord, zo meldt het Korps Politie Suriname, KPS.

Het meisje werd samen met haar zuigeling door een personeelslid van het pension in een van de kamers aangetroffen. De politie van het bureau Livorno en andere speciale politie eenheden gingen na de melding naar het adres voor onderzoek. 

Bij aankomst van de agenten werden de lichamen van de slachtoffers aangetroffen die steekverwondingen vertoonden. Moeder en kind moeten door de opgelopen verwondingen het leven hebben gelaten. 

De verdachte die na zijn daad het pension had verlaten, werd kort daarna door de politie aangehouden. Het motief voor zijn daad is vooralsnog onduidelijk.

Nog niet door het KPS bevestigd, zou naar verluidt de verdachte een verdelgingsmiddel hebben ingenomen. De man zou te Meerzorg bewusteloos zijn gevonden. Hij is onder politiebewaking opgenomen in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Nadere berichten volgen, aldus het KPS. Overigens meldde het KPS eerder dat de slachtoffers een moeder en haar dochtertje zijn. Het zou echter, aldus het KPS in een tweede persbericht, gaan om een moeder en haar zoontje…..

error: Kopiëren mag niet!