Hoogzwangere vrouw en partner plegen meerdere diefstallen in winkels

De verdachten M.B., J.A. en A.J. zijn maandag 18 december door Regio Bijstands Team Midden aangehouden. De verdachte M.B. is een hoogzwangere vrouw en partner van de verdachte A.J. en J.A,, een kennis van het koppel.

Uit veilig gestelde camerabeelden van winkels gelegen in de ressorten Leiding en Zanderij is gebleken dat deze verdachten zich de afgelopen maanden schuldig hebben gemaakt aan diefstal van flessen smeerolie die op de schappen waren uitgestald.

Bij een ingesteld onderzoek in het voertuig waarmee de verdachten zich verplaatsten is ook een kleding tag remover aangetroffen. De kleding tag remover wordt gebruikt om de magnetische beveiliging van bijvoorbeeld kledingstukken te verwijderen.

Het vermoeden bestaat dat deze verdachten zich ook schuldig hebben gemaakt aan diefstal van kledingstukken.

Uit het verhoor van de verdachten blijkt dat er meerdere winkels zijn waar zij diefstallen hebben gepleegd. Echter weigeren zij de plekken door te geven.

De politie roept personen op die door de verdachten zijn benadeeld, om in contact te treden met de recherche van Regio Midden Suriname in verband met het verdere onderzoek in deze zaak via het telefoonnummer 582203, zo bericht de politie Regio Midden.

error: Kopiëren mag niet!