Trailer van Merry Christmas met Katrina en Vijay is uit 

De langverwachte trailer van Merry Christmas is uit. Met Katrina Kaif en Vijay Sethupati in de hoofdrol, brengt de film een ​​frisse Jodi met een supervers plot.  

Geholpen door Andhadhun en Badlapur-regisseur Sriram Raghavan hebben de eerste rushes de toon gezet voor degenen die er met ingehouden adem op zaten te wachten. 

De 2 minuten en 15 seconden durende trailer wordt geopend met een gesplitst scherm waarin de ene voedsel vermaalt, terwijl de andere de medicijntabletten vermaalt. Al snel gaat het over naar een monoloog, en later zien we Katrina Vijay Sethupati zijn naam vragen. De zaken komen echter op hun kop te staan ​​als ze van plan zijn op kerstavond op date te gaan. 

Naarmate de trailer vordert, zien we hoe Sanjay Kapoor een inzending doet en zichzelf een ‘lone wolf’ noemt. 

Een tijdje geleden werden de eerste rushes van de regie van Sriram Raghavan online gezet, en het lijkt de gedachten van netizens te hebben weggeblazen. In de Merry Christmas-trailer heeft Sriram Raghavan zijn kenmerkende draai gegeven aan de traditionele structuur van romantiek, terwijl spanning, verleiding en verrassing op het publiek wachten. 

Een eenvoudige toevallige ontmoeting wordt een regelrechte obsessie tussen twee vreemden, met steeds gevaarlijkere gevolgen. De behandeling van de tweetalige film bevindt zich sterk in de neo-noir-zone, iets wat nog niet eerder op het grote scherm is geprobeerd.

error: Kopiëren mag niet!