SRK’s vrouw krijgt ED-kennisgeving

Bollywoodster Shah Rukh Khan rijdt hoog in het succes van Jawan en Pathaan. Zijn volgende film Dunki, met buitenbeentje Rajkumar Hirani aan het roer, staat morgen, vrijdag 22 december, gepland voor release. 

Voorafgaand aan de vrijlating van Dunki heeft SRK’s vrouw Gauri Khan, die dit jaar de Rs 1000 crore grossers Pathan en Jawan coproduceerde, vandaag een dagvaarding ontvangen van het Handhavingsdirectoraat. 

Maar wat moet worden opgemerkt, is dat de ED-aankondiging geen verband houdt met de box office-collecties van SRK’s blockbuster-films dit jaar of zijn aankomende film Dunki. 

Gauri ontving een ED-aangifte voor het onderschrijven van het in Lucknow gevestigde vastgoedbedrijf Tulsiani Group, dat wordt beschuldigd van het verduisteren van Rs 30 Crore. Gauri Khan, de merkambassadeur van het bedrijf, heeft een ED-aangifte gekregen voor de boosaardigheid van het vastgoedbedrijf. 

Een deel van de netizens beweert dat de ED-berichten bedoeld zijn voor het plaatsen van nepcollecties voor Pathaan en Jawan, en ook voor het orkestreren van grote bedrijfsboekingen voor Dunki om de buzz op te drijven. Maar er schuilt geen waarheid in dit verhaal, gezien de aard van de ED-berichten die zijn verzonden.

error: Kopiëren mag niet!