Christina Aguilera viert haar 43e verjaardag met dochter Summer Rain

De popzangeres – die binnenkort een residentie heeft in de Voltaire-locatie van het Venetian Resort in Las Vegas – markeerde de speciale gelegenheid door een video achter de schermen op Instagram te uploaden waarin ze werd verrast met ballonnen, taart en heel veel liefde van haar schattige 9-jarige. 

De clip begon met een weergave van Aguilera die een hotelkamer binnenliep die versierd was met zilveren slingers, roze, bruine en grijze ballonnen en een gigantische folieballonbanner met de tekst ‘Happy Bday’. De “Genie in a Bottle”-zangeres poseerde voor het spandoek voordat ze werd vergezeld door Summer, die haar een lieve knuffel gaf. De twee werden vervolgens gezien toen ze een concertzaal binnenliepen, waar Aguilera werd verrast met een cake, koekjes en bitterkoekjes. 

Ze onderschreef het bericht met: “Bedankt voor alle verjaardagswensen – liefde gestuurd vanuit Vegas.”

Aguilera deelt Summer met verloofde Matthew Rutler. Ze is ook moeder van zoon Max Liron, 15, met ex-man Jordan Bratman. Terwijl Aguilera in maart op tournee was, liet ze haar fans in een Instagram-carrousel zien hoe haar dochter zich aanpaste aan het leven onderweg. De post begon met een foto van Summer, zittend op de vloer van de evenementenlocatie terwijl ze in een schetsboek tekende. Het werd gevolgd door een video waarin ze haar tekening aan haar moeder onthulde. De post bevatte ook een foto van een wereldkaartenboek en een foto van Summer in een vliegtuig.

error: Kopiëren mag niet!