Liverpool domineert West Ham en ontwijkt Chelsea in de halve finale van de League Cup

Liverpool won overtuigend met 5-1 tegen West Ham in de League Cup, wat voor een positieve ommekeer zorgde na hun doelpuntloze wedstrijd tegen Manchester United in de Premier League. Curtis Jones, Dominik Szoboszlai, Cody Gakpo en Mohamed Salah scoorden tijdens deze dominante vertoning, waardoor Liverpool doorstootte naar de halve finale waar ze Fulham zullen ontmoeten. Coach Jurgen Klopp prees het team voor hun “vreugdevolle voetbal” en dit resultaat behoudt hun kans om Arsenal in de Premier League in te halen.

De wedstrijd tegen West Ham werd gekenmerkt door aanhoudende aanvallen van een sterk veranderd Liverpool-team, met Salah en Trent Alexander-Arnold die aanvankelijk op de bank begonnen. Szoboszlai opende de score, gevolgd door doelpunten van Jones, Gakpo, en Salah, terwijl Jones zelfs een tweede keer scoorde. Jarrod Bowen wist voor West Ham tegen te scoren, maar dat was niet genoeg om de overweldigende dominantie van Liverpool tegen te gaan.

Met deze overtuigende overwinning blijft Liverpool in de race voor de League Cup-titel, een trofee die ze vaker dan enig ander team hebben gewonnen. In de andere halve finale zal Middlesbrough het opnemen tegen Chelsea.

error: Kopiëren mag niet!