Actrice Tanuja opgenomen in het ziekenhuis 

De moeder van Tanishaa Mukherjee, de ervaren Bollywood-actrice Tanuja, is vanwege ernstige gezondheidsproblemen in het ziekenhuis opgenomen. 

Tanishaa blijft zich inzetten voor haar werk aan Jhalak Dikhhla Jaa 11, ondanks de ziekenhuisopname van haar moeder. Tanuja, die sinds haar jeugd deel uitmaakt van de Indiase filmindustrie, werd op 17 december opgenomen in een ziekenhuis in Juhu, Mumbai vanwege leeftijdsgerelateerde problemen. Ze ligt momenteel op de intensive care en wordt geobserveerd, maar volgens berichten gaat het goed met haar. Netizens bidden voor haar spoedig herstel. 

Tanishaa Mukherjee wint harten voor haar Jhalak Dikhhla Jaa 11-reis. Hoewel ze een stijging heeft gezien in haar professionele leven, heeft de actrice in haar persoonlijke leven met veel te maken gehad. De moeder van Tanishaa en Kajol en de ervaren actrice Tanuja ligt al een tijdje in het ziekenhuis en internetgebruikers maken zich zorgen om haar. 

Terwijl ze haar toewijding aan haar werk handhaafde, was realityshow-ster Tanishaa (18 december) te zien op de sets van de show terwijl haar moeder in het ziekenhuis lag. Veel beroemdheden uit de realityshow werden gespot tijdens het fotograferen op de sets van hun tv-programma. 

Tanishaa, die elke week achteruit is gegaan en haar best heeft gedaan, deelde ook een reeks afbeeldingen van het laatste optreden in de show. Ze vertelde hoe ze haar grenzen heeft verlegd en haar best heeft gedaan. Het bericht luidde: “Elke week verleg ik mijn grenzen om iets nieuws voor het publiek te leveren! Ik hou absoluut van de reis van het verkennen van nieuwe dansstijlen. Ik hoop dat jullie er allemaal van genoten hebben!”

error: Kopiëren mag niet!