‘Fighter’ verschijnt in januari 2024 in de bioscoop

Hrithik Roshan deelde een nieuwe poster met hemzelf en Deepika Padukone uit zijn aankomende film ‘Fighter’ en we kunnen onze ogen er niet van afhouden. 

Op de foto is te zien hoe Deepika en Hrithik hun ogen met elkaar in het water sluiten. Hrithik Roshan is te zien zonder shirt en Deepika is op de foto gekleed in een zwarte jurk zonder rug. Hrithik Roshan deelde deze foto met de aankondiging van een nieuw nummer, Ishq Jaisa Kuch, dat op 22 december zal verschijnen. Hrithik Roshan schreef in het onderschrift: “IshqJaisaKuch. Nummer verschijnt op 22 december.” 

De post van Hrithik Roshan kreeg commentaar van Anil Kapoor, Saba Azad en anderen.  Anil Kapoor schreef bij de foto: “Ik kijk uit naar dit nummer… nog niet gezien.” Saba Azad liet een reeks vuur-emoji’s vallen. Kunal Kapoor liet ook vuur-emoji’s op de foto vallen. 

Het eerste nummer Sher Khul Gaye is gezongen door Vishal en Sheykhar, Benny Dayal en Shilpa Rao. Vishal en Sheykhar hebben het nummer ook gecomponeerd. De tekst is van Kumaar. 

In de video zijn Hrithik Roshan en Deepika Padukone te zien die de dansvloer in brand steken. 

‘Fighter’ markeert de eerste samenwerking tussen Deepika Padukone en Hrithik Roshan. Deepika werkte eerder samen met Siddharth Anand in Bachna Ae Haseeno uit 2008 en de hit Pathaan uit 2023, met Shah Rukh Khan en John Abraham in de hoofdrollen. Hrithik Roshan en Siddharth Anand hebben samengewerkt aan projecten als Bang Bang en War.

error: Kopiëren mag niet!