Madonna roept Andy Cohen speels toe tijdens concert

De koningin van de pop gaf de presentator van Bravo zaterdagavond een grappige shoutout tijdens haar uitverkochte show in het Barclays Center in Brooklyn, New York. Madonna had zaterdagavond een speciale gast in het publiek tijdens haar show – en ze had wat woorden voor hem. 

Andy Cohen zat zaterdag op de eerste rij bij de show van het muziekicoon in het Barclays Center in Brooklyn, New York, en ze nam de tijd om wat speelse opmerkingen te maken over zijn populaire Bravo-show, Watch What Happens Live. 

“Als je nog één slecht ding over mij zegt in je show… zul je zoveel problemen krijgen”, zei de 65-jarige Madonna terwijl ze Cohen toesprak, volgens beelden gemaakt door fans in het publiek en gedeeld op X (voorheen Twitter):

De Bravo-presentator (55), glimlachte en lachte toen de ‘Vogue’-zangeres met hem in gesprek ging – en zelfs speels wat van haar drankje in zijn richting gooide – terwijl ze zei: ‘Jij kleine onruststoker-koningin.’ Cohen mompelde “I love you” en wees en applaudisseerde nadat de zevenvoudig Grammy-winnares haar stuk had gezegd, en ze vervolgde haar blockbustershow tijdens de Celebration Tour. 

Cohen reageerde op de oproep op Instagram zondag, toen hij een video van de interactie deelde, samen met een compilatie van zijn vele vermeldingen van Madonna op WWHL door de jaren heen.

“Ik ben al mijn hele leven een Madonna-fan, dus het is een sensatie en een eer om door de Koningin van de Troublemaking een ’troublemaking queen’ te worden genoemd. “Ga ook naar de nieuwe tour. Het heeft me weggeblazen!! Wat een geweldige avond. Ik kan niet wachten om terug te gaan. #TroublemakingQueen.” 

Cohen is slechts de laatste van een reeks beroemde gezichten die de afgelopen dagen zijn verschenen tijdens Madonna’s reeks shows in Brooklyn. Tijdens haar eerste show in de wijk New York City op woensdag bracht ze haar vriend Josh Popper naar voren om als jurylid te dienen tijdens een uitvoering van haar klassieker uit 1990, ‘Vogue’. Het stel – die sinds februari met elkaar verbonden zijn – zat zij aan zij terwijl ze scorekaarten omhoog hielden terwijl haar dansers sexy ballroombewegingen uitvoerden op een catwalk.

error: Kopiëren mag niet!