Grote verlichte kerstboom op plein voor commissariaat Saramacca in Groningen

Op het plein voor het commissariaat van Saramacca te Groningen is in een samenwerking tussen het commissariaat en STP Group N.V.(Superior Tank And Pipe Group N.V.), het kerstfeest in het district Saramacca ingeluid door het plaatsen van een grote kerstboom met verlichting. Dit gebeurde in aanwezigheid van de districtscommissaris van Saramacca, Sherin Bansi-Durga, en de heer Henk Warsodikromo, directeur-eigenaar van STP group N.V. 

Bij deze gelegenheid bedankte de districtscommissaris Henk Warsodikromo voor het feit dat het district nu al enkele jaren een eigen kerstboom en versierd monumentenplein heeft te Groningen. Burgers hoeven nu niet persé naar Paramaribo – waar vandaag de dag nog geen grote kerstboom is te zien op het Onafhankelijkheidsplein -, maar kunnen in het district genieten van de kerstsfeer.

Henk Warsodikromo zei ook dat hij zich eraan heeft gecommitteerd aan de samenleving van Saramacca om elk eind van het jaar het plein voor het commissariaat te voorzien van een kerstboom en te versieren, in het kader van Kerstmis en voor het plezier van de bewoners van Saramacca.

Na de korte toespraken maakten de districtscommissaris, Henk Warsodikromo en de heer Arcieno Redjadiwirja, de kerstboom ceremonieel aan. Ook ging een woord van dank uit naar de heer Ramon Djawalapersad van Roeli’s Lighting en Decor, die ook wat versieringsmateriaal beschikbaar heeft gesteld om het geheel mogelijk te maken.

De Kerstboom staat er tot en met 2 januari 2024 en iedereen is van harte welkom.

error: Kopiëren mag niet!