Varun Dhawan en David Dhawan gaan Biwi nr 1 remake droppen

Varun Dhawan kan eindelijk weer doen waar hij goed in is: krankzinnige komedies. De no-brainers waren de levensaders van de jaren negentig, en de meeste werden geleid door zijn vader, David Dhawan. 

Rechtstreeks van Raja Babu tot Judwaa en Saajan Chale Sasural tot Partner. DD was de beste. En nu herenigt VD zich met Daddy No. 1 om een ​​klassieke komische entertainer op de markt te brengen die in 2024 op de planken zal verschijnen. Deze film is echter misschien niet de Biwi No. 1-remake die David en Varun in 2020 van plan waren. 

Voor de onbekenden wilde het vader-zoonduo, na een remake van Coolie No. 1 en Judwaa 2, beide David Dhawan-films uit de jaren ‘90, graag een remake maken van Biwi No. 1 met in de hoofdrollen Salman Khan, Karisma Kapoor en Sushmita Sen. 

Nadat Coolie No. 1 echter op OTT was uitgebracht en links, rechts en in het midden werd geslagen, twijfelde Varun Dhawan over het opnieuw maken van de film. Sterker nog, hij wilde dat zijn vader iets anders zou proberen in plaats van nog een oude klassieker uit zijn eigen collectie opnieuw te maken. 

Als we de berichten mogen geloven, heeft het vader-zoonduo de perfecte film gevonden voor de komische comeback van Varun Dhawan. De acteur werd goed gewaardeerd in Main Tera Hero, geregisseerd door David Dhawan. Het opnieuw maken van Biwi No.1 zou echter een heel goed idee kunnen zijn geweest, en we hebben bewijs. 

De box office-collectie van alle nummer 1-films van David Dhawan getuigt van het feit dat Biwi nr. 1, met de juiste smaak en toon, opnieuw een ongeëvenaarde belangstelling had kunnen wekken, net als Judwaa 2.

error: Kopiëren mag niet!