Sportzaken biedt basketballer Sven Tojo SRD 60.00,00 voor Amerikaanse studiebeurs

Het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport heeft in overeenstemming met het Gericht Nationaal Sportbeleid (GNS) haar steun toegekend aan basketballer Sven Tojo. Vanwege zijn opmerkelijke prestaties op het basketbalveld is hij geselecteerd voor een studiebeurs in de Verenigde Staten.

Tojo had een officieel verzoek ingediend bij het directoraat Sportzaken voor financiële ondersteuning en dat werd goedgekeurd voor een bedrag van SRD 60.000. 

De overhandiging van de symbolische cheque vond plaats in aanwezigheid van onder andere de directeur Sportzaken, Gordon Touw Ngie Tjouw.

Vanwege de tijdsdruk van de studiebeurs heeft de vader van Tojo namens hem de symbolische cheque in ontvangst genomen van de directeur Sportzaken. Deze regeling was essentieel vanwege Tojo’s vroegtijdige vertrek voor zijn studie. 

Het directoraat Sportzaken heeft zich volledig ingezet om een soepele en efficiënte afhandeling van de financiële ondersteuning te waarborgen, ondanks de complexiteit van de bureaucratische procedures.

error: Kopiëren mag niet!