Pierce Brosnan deelt het geheim van zijn lange huwelijk

Het stel trouwde in 2001 en kreeg twee zonen, Dylan en Paris. Acteur Pierce Brosnan, die vooral bekend staat om zijn essay over de rol van geheim agent James Bond in de Bond-filmreeks, deelde onlangs het geheim van zijn 22-jarige huwelijk in Hollywood. 

Hij verklaarde dat hij en Keely Shaye Smith, zijn vrouw al 22 jaar, veel ups en downs hebben meegemaakt en het nog steeds goed doen, volgens een rapport in Fox News. “We houden veel van elkaar. We houden veel van elkaar. En we zijn onderweg geweest en we hebben heel veel ontberingen gezien als gezinnen, zoals wij allemaal doen”, vertelde hij aan de outlet. 

Hij vervolgde: “Maar iemand met jou zien opgroeien en oud worden is een heel spirituele reis. Om elkaar te zien veranderen… wat het ook mag zijn, het haar, de taille. Maar het is de liefde in het hart.”

De ‘Fast Charlie’ zei dat zijn vrouw door de jaren heen zeer ‘ondersteunend’ is geweest als partner en ouder. “Keeley is een journalist, een verslaggever. Ze is op zichzelf een kunstenaar. En als vrouw heeft ze een gezin voor onze zonen gesticht. Ze staat me toe om daarginds het wilde blauw in te gaan en te doen wat ik als man doe.”  , als acteur heeft zij dat altijd gedaan, vervolgde hij. Het stel trouwde in 2001 en kreeg twee zonen, Dylan en Paris. 

De acteur was eerder getrouwd met Cassandra Harris, die in 1991 stierf aan eierstokkanker. Sean was het enige kind van het echtpaar en meneer Brosnan adopteerde Chris en Charlotte, de kinderen uit het eerste huwelijk van mevrouw Harris. In 2013 overleed Charlotte echter op 42-jarige leeftijd aan de gevolgen van eierstokkanker. 

De acteur, geboren in Ierland, heeft altijd een geheime liefde voor de kunst gehad. “Het is er altijd geweest. Wees daar maar stil”, zei hij. Onlangs debuteerde hij dit weekend met een solotentoonstelling van zijn kunstwerken, “So Many Dreams” in Art Basel in Miami.

error: Kopiëren mag niet!