Justin en Hailey Bieber pronken met hun vakantiestijl 

Het model en de “Mistletoe”-zangeres zagen er zowel modieus als feestelijk uit voor hun winterdate-avond. Het echtpaar riep dinsdagavond een feestelijke energie op met hun ensembles voor een winterdiner in Beverly Hills. Voor hun avond in het Italiaanse restaurant Funke gooide de ‘Mistletoe’-zanger, 29, zijn sweatshirt en crocs weg voor een meer verhoogde pasvorm, een sportieve oversized broek en een even oversized colbert, dat hij over een fris wit overhemd droeg. Met zijn accessoires zocht de musicus op kunstzinnige wijze de grens tussen formeel en casual, door strakke zwarte geklede schoenen te combineren met een achterwaartse snapback – een must-have van Justin – in het wit, passend bij zijn onderhemd. 

Hailey, 27, daarentegen, was een visioen in het rood en kwam in de vakantiestemming met een kersenrood statement-jasje. Het moeiteloos chique model droeg pluizige, kuitlange bovenkleding, vergelijkbaar met de opvallende Stella McCartney-teddyjas die Taylor Swift eerder deze maand inpakte. 

De rest van het ensemble van de oprichter van Rhode Skin had een klassieke Hailey-look: achterovergekamd haar, doorschijnende panty’s, puntige pumps, eenvoudige maar dikke oorbellen en een paar zwarte, op de jaren 90 geïnspireerde zonnebrillen. Ze vulde de Elmo-chique jas ook aan met een rode lip, die tegen haar ijzige make-up opstak, die leek op de ‘suikerpruim’-geïnspireerde look die ze in een TikTok van november haar go-to winter’-vibe noemde. 

Hailey Bieber schittert in de kerstcampagne van Calvin Klein. Andere modehoogtepunten van de Biebers in 2023 zijn hun Halloween-ensembles, ingetogen koffiedate-stijl en talloze streetstyle-looks. Het paar haalde eerder dit jaar de krantenkoppen vanwege de stijl van hun stel nadat gebruikers van sociale media het stel hadden opgeroepen vanwege hun vaak niet bij elkaar passende ensembles.

error: Kopiëren mag niet!